Відома 29-річна секс-символка, модель Playboy і фітнес-тренер з Сан-Франциско, США, Лейсі Кей Сомерс активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс пікантне відео, підкорюючи ще одну популярну соціальну мережу TikTok.

Так, красуня позувала у власних світлих апартаментах, примірявши лише джинсові міні-шорти, короткий облягаючий топ чорного кольору з глибоким декольте і картату червону сорочку.

Дівчина грайливо розпустила довге світле волосся і доповнила образ макіяжем з акцентом на очах, танцюючи на тлі ліжка. Інтернет-зірка продемонструвала пишні стегна і груди, а також тонку талію.

instagram.com/lacikaysomers

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

instagram.com/lacikaysomers

Варто відзначити, що Лейсі Кей Сомерс дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 10,9 млн. фоловерів. До того, як стати моделлю красуня вивчилася на медсестру, однак робота здавалася їй занадто нудною. тому тепер дівчина заробляє на життя зовнішніми даними.

Зірка співпрацює з культовим чоловічим глянцем Playboy, нерідко знаменитість можна помітити і на рингу MMA, адже Лейсі - затребувана ринг-гьорл.