Дружина відомого українського телеведучого і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйонів чоловік.

13 липня 2021 року, о 9:51 за київським часом, на світ з'явився їх довгоочікуваний малюк. З тих пір Даша висвітлює багато проблем материнства. Дівчина зізналася, що може плакати без будь-якої причини, дуже втомлюється і забуває про сон.

Микита Добринін і Даша Квіткова, фото з Instagram
Микита Добринін і Даша Квіткова, фото з Instagram

У якийсь момент Квіткова вже відповідала на питання фанатів після того, як народила сина. Хтось поцікавився, які були інші варіанти імені, тоді як блогерша вирішила приховати цю інформацію, бо вони планують і другу дитину десь через рік, півтора.

"Цю інформацію не скажемо, а то раптом друга дитина у нас буде знову хлопчик. А другого ми хочемо через рік, півтора", - писала вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Даша Квіткова, instagram.com/kvittkova
Даша Квіткова, instagram.com/kvittkova

А зараз у Квіткової запитали, передумала вона народжувати другу дитину так швидко після першої вагітності.

- Змінилася "думка" про швидкість планування другої дитини?

"Змінилося, але не через сина, а через мого тіла) змінилося... ми таки хочемо другу дитину, але я просто хочу максимально відновити своє тіло, щоб воно прийшло у форму. Можливо, в кращу форму, ніж до вагітності. І тоді вже другу дитину планувати", - зазначила переможниця "Холостяка".

Даша Квіткова, скріншот: Instagram Stories
Даша Квіткова, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Даша Квіткова і Микита Добринін визначили заставу щасливої родини: забудьте про ці 4 речі назавжди

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Добриніна Даша Квіткова зізналася, що постійно плаче після народження сина: "Накривати"

Знай.ua писав, Даша Квіткова засипала поцілунками коханого чоловіка, і це не Микита Добринін: "Не можу зупинитися"