Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 80 тисяч чоловік.

14 червня 2021 року жінка стала мамою Михайла. Вона разом з виконавцем періодично виставляє якісь кадри з дитиною, і іноді скаржиться, що хочеться трохи часу побути наодинці з собою. У якийсь момент це вийшло, вона запропонувала Віктору Павлику самій сходити за машиною, де і погортала стрічку Instagram без кого-небудь поруч.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Нещодавно Катерина задавала українцям кілька болючих питань, як можна повернути сукню в магазин, але при цьому не мати з собою чек. Або що ж буде, якщо не платити комуналку.

Катя Репяхова, фото з Instagram
Катя Репяхова, фото з Instagram

А зараз Репяхова зафіксувала окремою історією проблемні питання у відносинах, що стосуються чоловічої маніпуляції.

"Чоловіча маніпуляція: безмежна турбота чи тотальне підпорядкування? Як розпізнати і встояти? Як позначити особисті кордону і мінімізувати негативні наслідки?", - йдеться в публікації.

Катерина Репяхова, скріншот: Instagram Stories
Катерина Репяхова, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Нагадаємо, у малюка Віктора Павліка і Каті Репяхової з'явилися другі батьки: призначені Богом

Як повідомляв "Знай.ua", Дружина Віктора Павліка дякує "жовту пресу" за піар: "Як ви про мене дізналися?"

Знай.ua писав, Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала корисний лайфхак матусям: як погодувати, не роздягаючись