На офіційній сторінці програми "Зірковий шлях", яку транслюють на телеканалі Україна, розмістили пост з Настею Каменських.

Програма "Зірковий шлях" висвітлює цікаві події шоу-бізнесу та відверті зізнання знаменитостей. У шоу запрошують українських зірок, де вони діляться своїм драматичним життєвим досвідом, дають важливі поради глядачам і просто відкривають свою душу на інтерв'ю.

Цього разу опублікували серію привабливих фотографій Насті Каменських. Співачка позує на дуже красивих локаціях зі своїх подорожей, в купальниках різних забарвлень і моделей, які всі, без винятків, вдало підкреслюють її апетитні форми.

Під публікацією "Зірковий шлях" повідомив, що у Насті колекція бікіні дуже значна, і визначити, який образ їй більше йде, досить складно, тому підписники вирішили допомогти вибрати лідера в "Битві купальників NK".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Думка тих, хто голосував розійшлися, були і ті люди, які не соромилися у виразах і критикували Настю з ніг до голови.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Наталя Могилевська з Tayanna влаштували "батл" найкрасивіших ніжок: чоловіки зацінять

Нагадаємо, що схудла Наталія Могилевська замахнулася ще на одну вершину: "Тільки сміливим"

Як повідомляв Знай.uа, рогата Анастасія Приходько в латексі погодувала дитину грудьми: копія Анжеліни Джолі