Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Цього разу 33-річна артистка повідомила радісну новину своїм шанувальникам – Леся вирушила в довгоочікувану подорож, в Португалію, а зупинитися вирішила в Фуншалі, в головному місті і морському порту острова Мадейри, який славиться своїм теплим субтропічним кліматом і кріпленим вином мадерою.

Поїздку Леся жартома вирішила пов'язати з хвилюючою зустріччю зі своїм кумиром – Кріштіану Роналду, який планує відпочинок недалеко від місцезнаходження телеведучої.

"Як тільки я дізналася, що Кріштіану Роналду днями буде на Мадейрі, за годину зібрала речі і прилетіла сюдиОдягнула сукню, накрасилась, стою і жду 😁", - написала Леся.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Користувачі соцмережі відразу зазначили обтягуючу сукню артистки, яка буквально здавлювала її груди. І звичайно ж, не обійшлося без жартівливих коментарів з приводу інтригуючої зустрічі знаменитостей.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк "приміряла" на собі образ відомої співачки: "Не дотягуєш"

Нагадаємо, що Леся Нікітюк перед побаченням заскочила в магазин нижньої білизни: "Дуже православно"

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк приголомшила жертвами заради краси: "Вагон дров на обличчя"

Також портал Знай.uа писав, що Лесю Нікітюк мало не знесло вітром: "Х'юстон, у нас гроза"