Влада Седан показала спільну фотографію з Олександром Зінченком і нещодавно народженою дочкою. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська журналістка, а також дружина півзахисника національної збірної України та клубу "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка Влада Седан є активною користувачі соціальної мережі. На неї підписано більше півмільйона фоловерів, які активно коментують кожен її пост.

01.08.2021 у подружжя народилася дочка, яку назвали Євою. На пологах дружини Олександр не був присутній, але тримав з дружиною відеозв'язок вже після появи на світ їх малятка. Тепер на сторінці Владики безліч фотографій, присвячених цій знаменній події.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зокрема 9 серпня вона опублікувала спільну фотографію зі своїм чоловіком і дитиною. Жінка притискається до свого чоловіка, а футболіст посміхається в камеру.

Влада Седан в дитячій. Фото: скріншот сторіз офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

На іншому знімку вона показала дитячу дитину. Вона повністю засипана квітами, іграшками, кульками.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також тут Знай.ua опублікував історію кохання Владики та Олександра Зінченка: "У мене дійсно стосунки з владою."

А тут Знай.ua публікував новину про щоденні скандали Зінченка і владики: "знущаються один над одним."