У неділю, 1 серпня телеведуча Влада Седан, а також її чоловік футболіст Олександр Зінченко вперше стали батьками. У пари народилася донька.

Зараз ми нагадаємо вам красиву історію кохання пари. Як все починалося, і як триває зараз, вже в новому складі.

Вперше про те, що вони можуть бути разом заговорили після матчу Україна - Сербія. Перспективний гравець "Манчестер Сіті" і збірної України, а також журналістка перший час ретельно приховували свої стосунки.

Футболіст тоді не втримався, і під час швидкого інтерв'ю поцілував дівчину прямо на камеру. Після цього вони зрозуміли, що люди давно про все здогадалися, і ховатися більше не було сенсу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Футболіст через кілька днів сам про все розповів журналістам.

"Я хотів би сказати, що у мене дійсно стосунки з владою. Що стосується поцілунку в ефірі, то я не бачив її два тижні, тому і не втримався" - говорив тоді хлопець.

Далі, на їх офіційних акаунтах в соціальній мережі Instagram з'явилося перше спільне фото, і весь світ остаточно переконався, що у пари все серйозно.

Кілька років вони просто дружили, однак, дружба переросла в щось велике-міцну сім'ю. Через місяць, Влада Седан вже збирала речі для переїзду в Англію.

Там він її зустрів з величезним букетом, а також кульками з написом "Ласкаво просимо в твій новий будинок". Неймовірна романтика.

У жовтні 2019 року Олександр Зінченко зрозумів, що настав момент, щоб перейти на наступний рівень у їхніх стосунках. 15 числа він зробив коханій пропозицію, і, природно вона погодилася. До слова, сталося це в знаковому для них місці - стадіон НСК Олімпійський у Києві, до якого повернемося пізніше ще раз.

У березні 2020 року вони одружилися, запросивши на захід найближчих.

Влітку 2021 року стало відомо про вагітність Владики. У неї вже був пристойний термін, і вони не могли це далі приховувати. А не за горами був Чемпіонат Європи з футболу, в якому Олександр Зінченко брав безпосередню участь.

В одному з матчів він забив гол, який присвятив дружині і майбутній дитині.

Наприкінці липня вони оприлюднили ролик, в якому вони дізнавалися стать дитини. Все на тому ж знаковому стадіоні в столиці. Так вони дізналися, що вони чекають дівчинку.

І ось, 1 серпня це сталося, чому вони неймовірно раді, і поділилися першими емоціями у себе в Instagram. Як назвали дитину-поки що невідомо.

Нагадаємо, що дружина Олександра Зінченко зізналася, звідки пішло прізвисько "Влада Седан": друг Єгора Кріда постарався.

Раніше ми писали про те, що вагітну Владу Седан прозвали лялькою: як Брітні Спірс в молодості

Як повідомляв Знай.uа, Александр Зінченко забув звідки родом його дружина Влада Седан