Настя Каменських і Потап, instagram.com/kamenskux
Настя Каменських і Потап, instagram.com/kamenskux

Настя Каменських посадила Потапа "під каблук" на пляжі

Артист розмістив кумедні короткі ролики за участю своєї коханої Насті. У кадрі дівчина танцює і співає під свій новий хіт "Красное вино". У тексті звучать слова: "Нічого не говори, я танцюю – ти дивись", і співачка буквально заткнула Потапа в Insta Stories, супроводжуючи все своїм привабливим танцем в білосніжному купальнику, який дозволив розглянути всі апетитні вигини її тіла.

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

Анастасія Приходько розкрила карти, як схудла на 20 кг після пологів

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

А Анастасія Приходько зараз, за лаштунками концерту, зізналася, яка ж система харчування дозволила їй позбутися 20 кілограмів. І чому ж виконавиця не хоче займатися спортом - їй просто не хочеться. Відомо, що Анастасія виконає пісню з репертуару Ірини Білик — хіт з 90-х під назвою "Так просто".

Українці, кадр з відео
Українці, кадр з відео

Українці назвали себе жебраками в 2020 році: комусь не вистачало навіть на їжу

В інтернеті було опубліковано дані Держстату, в ході яких визначили, як українські домогосподарства оцінюють свій рівень доходів у минулому, 2020 році. Як стало відомо, 67,1% сімей - вважають себе бідними — а ось представниками середнього класу виступає лише один відсоток від усього населення.

Кордон України. Фото: Українська правда.
Кордон України. Фото: Українська правда.
Кордон України. Фото: Українська правда.

Улюблена країна заробітчан відкрила двері українцям: які додаткові документи вимагатимуть на кордоні

У Державній прикордонній службі України розповіли про ще одну країну, яка стала доступною для українців. В Угорщину без обмежень. Про це стало відомо завдяки новому розпорядженню, а також публікації на офіційному акаунті служби в соціальній мережі Facebook. Починаючи з суботи, 7 серпня, громадяни України можуть спокійно перетинати кордон з Угорщиною, як раніше.

Влад Яма, фото з Instagram
Влад Яма, фото з Instagram

14 років неземного кохання: Влад Яма з дружиною видали секрет щасливої родини

Дружина Влада Ями є популярною Instagram-блогеркою, на яку підписано 42,4 тисячі людей. Вона регулярно публікує фотографії на своїй офіційній сторінці. Вона публікує рецепти для душі і тіла, а також душевні знімки і відеозаписи членів своєї сім'ї. 9 серпня дівчина опублікувала в своїх Stories Instagram - подружжя стоїть разом на фоні моря. В руках у Лілії келих шампанського.