Дружина відомого українського телеведучого популярної телепередачі "Всі люди" на телеканалі "Україна" Анатолія Анатоліча, співачка Юла, порадувала своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram новими знімками.

На цей раз вона показала фігуру в обтягуючому топі і джинсах з високою посадкою. При цьому новоспечена матуся прогулюється з коляскою по набережній в Києві.

"Нілу 20 днів... і мамі без живота теж", - підписала вона знімок.

Варто додати, що свою третю дитину жінка народила 20 липня 2021 року. За минулі два тижні з невеликим її фігура майже повернулася в норму, а животик зовсім непомітний.

Малюка радісні батьки показали публіці відразу ж після його народження - навіть його поява на світ перетворили в телешоу.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Мама-розумничка-красуня!", "Чудово виглядаєте!", "Шикарна фігурка!", "Вау! Не можу повірити, що тільки 20 днів після пологів!", "Пам'ятаю теж перший місяць свого чистого кайфу без живота! Це зрозуміють тільки-тільки народжували мами. Потім вже й складно згадати, як було навпаки", - зазначають у коментарях фанати дружини Анатолія Анатоліча.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч попросив вибачення у шанувальників: "Вже дуже я закоханий"

Як повідомляв " Знай.ua", Анатолій Анатоліч показав найбільше щастя багатодітного батька: "По-справжньому посміхнувся"

Знай.ua писав, дружина Анатоліча Дзига розчулила кадрами з маленьким сином: у кума Лободи за 12 днів виріс справжній богатир