Відома українська спортсменка Марина Бех-Романчук порадувала своїх шанувальників у соціальній мережі Instagram новими знімками.

Титулована легкоатлетка поділилася знімками з відпочинку, які виглядають так, ніби зроблені десь в тропіках або на Тихоокеанських островах. На фото вона в яскраво-апельсиновому купальнику, а навколо – соковита зелень, білосніжний пісок і блакитна вода. При цьому, за словами самої спортсменки, вона не користувалася фільтрами для того, щоб поліпшити знімок або зробити його яскравішим.

«3 year in a row I am here, one of my lovely places. This photo no filter (3 роки поспіль я тут, в одному з моїх улюблених місць. Це фото без фільтра»", - підписала вона знімок.

Варто додати, що в коментарях чемпіонка пояснює – місце, в якому вона любить відпочивати, знаходиться в Хмельницькій області.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

«Wow! Beautiful! Where is it? (Ух ти! Чудово! Де це?)»,- "In Ukraine🇺 🇦", - обговорюють локацію фанати легкоатлетки.

Багато також вражені красою тіла Українки.

"Шикарна фігурка!", "Amazing body (приголомшливе тіло)», - зазначають у коментарях фанати Бех-Романчук.

Нагадаємо, раніше Українська чемпіонка Бех-Романчук вразила пружними "горіхами": "потрясні стегна"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Українська чемпіонка Бех-Романчук залізла на чоловіка прямо на вулиці: "сумую"

Також "Знай.uа" писав, що хмельничанка Марина Бех-Романчук завоювала шалену нагороду і посміхнулася: "найкраща в Україні"