Легкоатлетка Марина Бех-Романчук відверто розповіла про стосунки з чоловіком - плавцем Михайлом Романчуком.
"З Мішею ми вже разом більше 3 років. З того часу, як випадково зіткнулися в олімпійському містечку в Ріо-де-Жанейро. Нам комфортно і цікаво разом, навіть якщо знаходимося поруч місяць. Коли роз'їжджаємося потім, переживаємо великий стрес. Від розуміння, що знову доведеться жити самому. Це важко.

Михайло Романчук, Getty Images
Михайло Романчук, Getty Images

Тому, думаю, коли зійдемося і будемо разом постійно, будемо найщасливішими людьми на землі. Будемо жити в окремому будиночку. Наше спортивне життя в розпалі. Найближчі кілька років будемо подорожувати.
Звичайно, потроху будемо осідати. Але поки не можу сказати нічого конкретного. Єдине - точно будемо жити в Україні", - розповіла спортсменка в інтерв'ю виданню Главком.

Як писав Знай.uа, легкоатлетку Бех-Романчук визнали спортсменкою місяця в Україні.

Нагадаємо, на Чемпіонаті світу в Досі (Катар) Марина Бех-Романчук посіла друге місце в стрибках у довжину. З результатом 6,92 метра українка завоювала срібну медаль.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Михайло Романчук завоював срібло на етапі International Swimming League в Неаполі (Італія).

Романчук став другим на дистанції 400 метрів вільним стилем з результатом 3:41.38.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Перше місце зайняв американець Зейн Грот (3:41.03), в третім фінішував Поль Зельманн з Німеччини (3:41.80).

раніше Романчук завоював бронзову медаль третього етапу Ліги чемпіонів FINA з плавання, який проходив в Індіанаполісі, США.

Романчук з результатом 3:49.92 хвилини став третім на дистанції 400 метрів вільним стилем, поступившись чемпіону світу і Європи на короткій воді литовцю Данасу Рапшису та дворазовому бронзовому призеру Олімпійських ігор італійцеві Габріеле Детті.
Ще один українець Андрій Говоров завоював бронзу на коронній дистанції 50 метрів батерфляєм.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України завоювала одну медаль на чемпіонаті Європи з академічного веслування у Люцерні (Швейцарія).