Відома українська співачка MamaRika активно веде соціальну мережу Instagram, радуючи численних шанувальників новинами з особистого і творчого життя.

Знаменитість і її чоловік, шоумен Сергій Середа вперше стали батьками - 2 серпня в одній з приватних клінік Києва у пари народився син, ім'я якого кохані поки не розголошують.

Так, артистка виставила зворушливе фото, показавши маленьку дитячу стопу - обличчя малюка виконавиця поки приховує від чужих очей. Зірка зізналася, що пройшов всього тиждень в моменту її пологів, а сам кадр Анастасія зробила ще в пологовому будинку зі сльозами на очах.

MamaRika зазначила, що вони з Сергієм будуть робити все можливе, щоб дарувати хлопчикові якомога більше радості і веселощів, робити його життя максимально цікавим.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Сьогодні рівно тиждень як ти прилетів до нас, а таке враження, що разом усе життя…🤍

Ми з твоїм татом безмежно вдячні, що ти вибрав саме нас.Обіцяємо зробити твою подорож максимально цікавою і веселою.

Коли ти обирав сім’ю в яку прийти, думаю ти знав- з нами точно не буде скучно😜

Це фото я зробила ще в роддомі зі сльозами на очах, не вірячи своєму щастю.

Бо ти воістину найбільша та найчистіша любов, Мамин найкрутіший реліз, татова гордість!
І так буде завжди!🙏"

Нагадаємо, напівгола MamaRika позувала в супермаркеті

Як повідомляв "Знай.ua", MamaRika підхопила "зіркову хворобу"

Знай.ua писав, MamaRika розкрила секрет сімейного щастя