Російська блогер і дочка онкохворої Анастасії Зворотнюк Анна розповіла, як до неї приходить усвідомлення внутрішніх змін. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Нещодавно задумалася про те, чи буває у інших людей таке відчуття, коли ти раптом в секунду усвідомлюєш, що твій світ перекинувся, змінився, щось всередині тебе більше не таке, як раніше?", - дивується вона.

При цьому, каже Заворотнюк, це не обов'язково наслідок якихось важливих подій в її житті.

"Цьому відчуттю не обов'язково має супроводжувати якась подія. У мене це буває просто так. Ось прокинулася, і я інша тепер, ніхто навколо цього не помітить, крім мене. У мене таке бувало пару-трійку раз в житті. Може, це дорослішання? А може шиза? Хто - небудь ще таке відчуває?",- поцікавилася вона у своїх прихильників.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У коментарях фанати красуні розповідають, що також стикалися з таким.

"У мене буває так тільки після певних життєвих моментів", "Дааа, у мене теж так буває! Ми дорослішаємо і змінюємося", " нещодавно зі мною це усвідомлення сталося, відпустив всіх непотрібних мені людей навколо, здається, ми просто дорослішаємо...", - розповідають люди.

Нагадаємо, раніше Дочка Анастасії Заворотнюк приміряла білу сукню: "завидна наречена"

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Ганяти курей і валятися на грубці": Анна Заворотнюк заговорила про сільську романтику, ось як треба відпочивати

Також «Знай.uа " писав, що Дочка онкохворої Заворотнюк терміново їде до Криму: "дуже мені допоможете"