Популярна українська блогерша, власниця і ведуча авторського проекту "Ходять Чутки" на YouTube, а також колишня наречена відомого виконавця Віталія Козловського Раміна Есхакзай попросила поради у аудиторії у виборі підходящої обручки на весілля з адвокатом Євгеном Проніном.

Як відомо, коханий Раміни зробив їй пропозицію під час відпочинку на Мальдівах 8 травня 2021 року. Про цю радісну подію дівчина сама оголосила в Instagram, опублікувавши фотографію, на якій продемонструвала кільце з блискучим діамантом на безіменному пальці.

Після цієї приголомшливої новини, пара тримала інтригу, не називаючи дату весілля і не розповідаючи плани на спільне майбутнє. І ось, через стільки часу, Раміна вирішила порадувати своїх шанувальників повідомленням про те, що вона вже вибирає весільні кільця для церемонії. У підписі до фото ведуча запитала поради у виборі прикрас у аудиторії.

"Хто у мене заміжня? Ви кільця весільні робили на замовлення або купували в магазині? Поділіться, будь ласка 🙌 На що звертали увагу", - написала Раміна.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Користувачі соцмережі дали свої рекомендації нареченій, але були і ті, які згадали колишнього обранця Раміни Віталія Козловського, весілля з яким у неї зірвалося.

скріншот з коментарів

Варто зазначити, що Раміна і Євген Пронін зустрічаються більше року. В одному з інтерв'ю дівчина розповідала, що вже давно чекала пропозицію вийти заміж від свого коханого. Вони навіть одного разу посварилися і ненадовго роз'їхалися через те, що хлопець все не поспішав з визнанням, тоді як Раміна, за її словами, "була зациклена" на цьому питанні.

Нагадаємо, що колишня Козловського Раміна Есхакзай підготувала "провокацію": "Рватиме самі знаєте що"

Як повідомляв Знай.uа, Віталій Козловський вилив душу українкам, такого не чула навіть Раміна: "Здається жорстоким"

Також портал Знай.uа писав, що бКозловського зізналася, що сталося після інтерв'ю з Юлією Мендель: "Відчуваєш себе..."