Відома українська ведуча і колишня наречена Віталія Козловського Раміна Есхакзай показала, хто став гостем в її шоу" ходять чутки " цього разу. Про це вона розповіла в Instagram.

"Отар Кушанашвілі @otar.kushanashvili-герой нового випуску #ходятслухі для мене Отар Кушанашвілі-це завжди експресія, жарти, провокаційні відповіді на питання. Але в нашому інтерв'ю я побачила його інакше. Максимум серйозних відповідей, мінімум жартів і багато щирості", - пише Раміна.

Також ведуча позначила питання, які піднімала на інтерв'ю. У тому числі це були питання про професійні успіхи Отара, Його заборону на в'їзд в Україну, відношенню до мітингів і не тільки.

" ставлення Ернста і чому рідше став і кликати на перший. Феномен Соловйова, чому його дивляться в Росії. Заборона на в'їзд в Україну через висловлювання про Яценюка. Анексія Криму і реакція друзів на підтримку України. Чи повинні зірки шоу-бізнесу висловлювати свою політичну позицію? У чому секрет успіху дані Мілохіна і Моргенштерна. Мирні мітинги і Навальний. Зміна влади в Росії. Чому не вийшло інтерв'ю у Юри Дудя. Зворушливий Отар Кушанашвілі в новому випуску #ходятслухі", - назвала Раміна деякі теми.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від такого запрошеного гостя і висловили свої емоції в коментарях. Його назвали красенем і сильним гостем, висловили впевненість, що програма буде супер.

" Красунчик 🔥❤️Раміна, як завжди, БРАВО!!!👏 👏 👏 ", "Буде супер програма", " Браво, Раміна!!!!! 👏 👏 👏 ", "О, це сильний гість! Сильний! Отару Привіт!", " Обов'язково посмотрююююю! Раміночка, розквітаєте від випуску до випуску!!!!", "дуже цікавий випуск!", "Інтерв'ю полетіло на цитати 👏", "клас", дуже цікавий випуск!",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Раміна показала, кого завела собі після розставання з Козловським, ця мордочка поза конкуренцією.

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Козловського Раміна хоче полетіти з України.

Також "Знай.uа" писав, що колишня Козловського Раміна показала красенів, з якими кривить "морди" вранці.