Євген Клопотенко поділився секретом приготування вареників. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах. Зірка "МастерШеф" має вдячну аудиторію в соціальній мережі Інстаграм - на неї підписано 596 тисяч фоловерів.

10 серпня він опублікував відео, де він готує вареники - традиційне і основне блюдо української кухні. У підписі до знімка він зазначив, що раніше він вважав, що приготування їх дуже складно і довго. Однак згодом він відмовився від такого судження.

Така дзен-практика по-українськи, мені сподобалося. І просто воно. Ось дивіться
, - повідомив він.

Приготування вареників ділиться на кілька етапів.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
  1. 500г смородини прогріваємо на сковороді з 200г цукру. Цукор повинен розтанути, а ягоди залишитися цілими, пружними і невинними. Додаємо трохи чорного перцю.
  2. 300г борошна поєднуємо з сіллю, маслом (3 ст.л.) і гарячою водою (180 мл). Замішуємо туге тісто. Це потрібно для того, щоб вареник мав круту структуру.
  3. У тісто пакуємо смородину і варимо вареники 6-7 хв.

Також Клопотенко зазначив, що сметана є ключовим фактором для смачних вареників.

"Довіртесь мені і не пустіть це питання по хріну", - зазначив він.

Нагадаємо, що Євген Клопотенко закохає світ в український борщ: уминають і просять ще.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко показав, що можна зробити з молодою картоплею.

Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко розповів про свою найганебнішу страву. Євген Клопотенко зізнався, що колись страшенно готував