Євген Клопотенко поділився секретом приготування вареників. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяКулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах. Зірка "МастерШеф" має вдячну аудиторію в соціальній мережі Інстаграм - на неї підписано 596 тисяч фоловерів.
10 серпня він опублікував відео, де він готує вареники - традиційне і основне блюдо української кухні. У підписі до знімка він зазначив, що раніше він вважав, що приготування їх дуже складно і довго. Однак згодом він відмовився від такого судження.
Така дзен-практика по-українськи, мені сподобалося. І просто воно. Ось дивіться, - повідомив він.
Приготування вареників ділиться на кілька етапів.
- 500г смородини прогріваємо на сковороді з 200г цукру. Цукор повинен розтанути, а ягоди залишитися цілими, пружними і невинними. Додаємо трохи чорного перцю.
- 300г борошна поєднуємо з сіллю, маслом (3 ст.л.) і гарячою водою (180 мл). Замішуємо туге тісто. Це потрібно для того, щоб вареник мав круту структуру.
- У тісто пакуємо смородину і варимо вареники 6-7 хв.
Також Клопотенко зазначив, що сметана є ключовим фактором для смачних вареників.
"Довіртесь мені і не пустіть це питання по хріну", - зазначив він.
Нагадаємо, що Євген Клопотенко закохає світ в український борщ: уминають і просять ще.
Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко показав, що можна зробити з молодою картоплею.
Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко розповів про свою найганебнішу страву. Євген Клопотенко зізнався, що колись страшенно готував