На сторінці новоспеченої матусі, дружини футболіста Олександра Зінченка, Владики Седан, з'явилися нові знімки з недавно народженою дочкою. Відповідний пост з'явився в соціальній мережі Instagram.

Як відомо, 1 серпня 2021 року в родині Зінченка сталося довгоочікуване поповнення – у них народилася дочка, яку назвали Євою.

У пологовому залі сам Зінченко не був присутній, але спілкувався з дружиною по відеозв'язку вже після того, як дівчинка з'явилася на світ.

Тепер же матуся Влада Седан радує шанувальників безліччю фотографій їх маленької Єви.

На свіжих фото - малятко, яке мило прикриває личко крихітною ручкою. Вона лежить в білій колисці і рожевих пелюшках від Діор, в оточенні квітів і м'яких іграшок.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Hi guys! (Привіт, хлопці!)", - підписала знімки Влада.

Скрін, Instagram Седан
Скрін, Instagram Седан

Скрін, Instagram Седан
Скрін, Instagram Седан

Скрін, Instagram Седан
Скрін, Instagram Седан

"Яка булочка маленька!", "Без слів", "Яке янголятко!", "Яка лялечка!", "Яка вона миленька!", "Надзвичайно гарненька!» ,- коментують знімки фанати зіркової парочки.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також тут Знай.ua опублікував історію кохання Владики та Олександра Зінченка: "У мене дійсно стосунки з владою."

А тут Знай.ua публікував новину про щоденні скандали Зінченка і владики: "знущаються один над одним."