Заслужена суддя проєкту "Танці з зірками" та українська прима-балерина Катерина Кухар насолоджується останніми днями літньої відпустки. За словами Катерини, вона навіть встигла зловити хвилю сил і натхнення.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Катерини Кухар в мережі Instagram.

Публікація Катерини Кухар, скріншот: Instagram
Публікація Катерини Кухар, скріншот: Instagram

"Ми вже повернулися до Києва і тим часом, я насолоджуюся останніми днями відпустки. Зловила хвилю сил і натхнення і не збираюся її відпускати...)) З бажанням і новими силами готуємося з командою до нового навчального року. А фото залишаю на пам'ять, щоб повертатися думками до свого особистого "місця сили" і наповнюватися!", - пише Катерина Кухар.

Катерина Кухар проводила відпустку зі своїм чоловіком Олександром Стояновим в райському куточку планети – на Мальдівах. Тепер же Катерина опублікувала ще й фотографію, де її можна побачити на підвісному диванчику за роботою з лептопом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що зовсім нещодавно знаменитість розповідала про роботу в Київському державному професійному хореографічному коледжі, намагаючись, за її словами, розкрити здібності і таланти дітей разом з колегами.

Раніше повідомляли, Ксенія Мішина заговорила про самотність після розставання з Олександром Еллертом: "Боялася цього моменту".

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Танців з зірками" Катерина Кухар розкрила секрет своєї щасливої родини: "Є одне важливе правило".

Знай.uа писав, чоловік Катерини Кухар Олександр Стоянов врятував зубатенького дитинча акули: "До останнього боролася за життя.