Прима-балерина Національної опери України, одна з суддів проекту" Танці з зірками " Катерина Кухар має величезну армію шанувальників у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 325 тисяч людей.

Цього разу знаменитість разом з чоловіком Олександром Стояновим приїхала на лавандові поля під Києвом.

Так, для своєї прогулянки між лавандовими кущиками Катерина Кухар вибрала істинно літній образ, який складаються з багатоярусної сукні з бежевим верхом і білим низом, а голову від палючого сонця захищає солом'яний капелюшок з широкими полями.

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Він підняв очі і побачив ранок — ранок, подібний ангелу в золотих обладунках...💜", - пописала кадри артистка.

"Шалено красиво. Фото дуже теплі. 👏 👏 👏де це такі красиві лавандові поля???", "Красиве фото", " чарівна️️", " Катерина,це прекрасно, де така краса❤️"," несподівано було побачити такі фотки!Класно!👏 ", "Ну дуже прекрасне фото.Катерина ви дуже красива.❤ ️ ", "Незрівнянна Катя! Фото просто Bingo. Втім як і більшість з вашої фототеки. Ви вже знімалися в кіно? Не документальному, а повнометражному? Якщо ні, то терміново потрібно заповнити нішу", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар довірила 6-річній доньці машину: "Вплітали любов". Катерина Кухар зізналася в зворушливих почуттях до свого чоловіка.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Катерина Кухар з " Танців з зірками "застигла в обіймах бородатого маестро:" заглядаєш в душу..." Кухар тепло привітала свого знайомого, фотографа Ростика З Днем Народження і заявила, що у нього виходить вкласти всю душу в свою роботу

Також «Знай.иа " писав, що Катерина Кухар "попрощалася" з балетом заради кіно, українці в захваті: "Витончена, як статуетка". Кухар поділилася новим фото, а також роздумами на тему світу кіно і балету.