Донька популярної української співачки і акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі.

Нещодавно 16-річна знаменитість виставила пікантний кадр на заході сонця, насолоджуючись теплим літнім вечором.

Так, юна зірка приміряла лише міні-спідницю в тартан і топ від бікіні чорного кольору, суцільно всипаний дрібними стразами. Дівчина вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі, а довге русяве волосся зібрала назад.

При цьому Маша загадково дивилася вдалину і продемонструвала струнку фігуру, над якою наполегливо працює разом з мамою Ольгою.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікацію Маші. Шанувальники відзначили, як сильно Полякова-молодша виросла за літо і захопилися її пресом: "Богинюшка ❤️❤️❤️", " сексі😂 😍"," ааааа🔥 🔥 🔥 🔥"," красива🔥"," як виросла ,вже не маленька дитина, а стала дівчиною, красуня))))", " агонь🔥 🔥 🔥 🔥"," красуня❤️❤️"," красива дівчинка", " і Кого ти там побачила..)) ", "Мах, сасний купальник і прес😍 😂", " Машенька красива фото👌 👍 🌹 🌹 🌹".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.