Відома українська співачка Ольга Цибульська розкрила всі секрети своєї ідеальної, підтягнутої фігури. Що їй допомагає тримати себе у формі, і в чому доводиться себе обмежувати.

Наступної суботи, 21 серпня, о 21:00 канал "Україна" покаже прем'єрний випуск вокального талант-шоу "Співають всі!". Суддя проекту, співачка Оля Цибульська за лаштунками шоу зізналася, які хитрощі допомагають їй завжди бути у відмінній формі і чому зірка не вдається до жорстких дієт і обмежень.

На зйомках шоу Оля Цибульська зізналася, що на карантині не сиділа ні на якій дієті, і саме спорт її врятував від зайвих кілограмів. Також, він відмінно допомагав тримати в нормі психологічний стан і не впадати в паніку.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"У цей час я займалася спортом для того, щоб не зійти з розуму. Прокидалася, включала відеотренінги від дієтолога і протягом 45 хвилин могла не думати про те, що світ зупинився", - коментує співачка Оля Цибульська на зйомках шоу "Співають всі!"

Також, співачка впевнена, що якщо є бажання, то можна дотримуватися правильного харчування, коли людина самостійно вирішує, що йому це потрібно, і знаходить час і можливість. При цьому, головне пам'ятати, що багато зриваються, і це абсолютно нормально. Головне не здаватися, і йти до своєї мети.

Час від часу Оля Цибульська також зривається, і може вночі з'їсти торт. У співачки також є мотивація, адже, вона часто працює в кадрі, а камера, як відомо, додає сім кілограмів.

У стравах і продуктів обмежень у неї немає, адже, головне знати час, коли це можна вжити. Точно не вночі, так як всі процеси сповільнюються. Після 19:00 вона навіть воду не п'є.

Нагадаємо, Кума Дзідзьо Цибульська в коротеньких шортах відкрила шикарні ніжки: Slavia не дарма ревнувала?

Раніше Знай.ua розповідав про те, Кума Дзідзьо Оля Цибульська знову знайшла, чим здивувати: "обіцяю прикрасити собою"

Також Знай.ua писав,Кума Дзідзьо Цибульська розсунула ніжки перед чотирма красенями: "Мяу"