Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новими публікаціями в Instagram і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила серію несподіваних фото і відео, примірявши стильний брючний костюм чорного кольору з блейзером-оверсайз і грубими черевиками.

Так, артиска разом з представництвом Фонду ООН в області народонаселення в Україні підняла важливу тему, заговоривши про здорові стосунки. Зірка порекомендувала аудиторії вибудовувати особисті кордони і не боятися говорити партнеру, якщо вони виявляються порушеними.

Виконавиця зазначила, що не варто вірити в романтичні казки і фільми - стосунки повинні бути побудовані на умовах, які комфортні для обох сторін.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Жили вони довго і щасливо…

Звучить красиво, але не завжди реалістично. Ідеальні лавсторі часто є такими лише на перший погляд. Насправді, інструкцій як треба і як правильно тобі ніхто не дасть.

Важливо відчувати свої особисті межі, не забувати про себе, свої бажання, свій час…

Разом з @_unfpa_ukraine_ і @swedeninua розповідаємо, як позначити особисті межі у відносинах, щоб ніхто вами не маніпулював і не використовував у своїх, не завжди хороших, цілях."