Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, позуючи на відпочинку і демонструючи стрункі засмаглі ноги. Так, артистка ніжилася на пляжі, насолоджуючись спекотним літнім сонечком, поки поруч з нею лежали сандалі чорного кольору.

Зірка зізналася, що не раз чула закиди в свою сторону через 40 розмір ноги і, як виявилося, не єдина, кого висміювали з такого дивного приводу.

Виконавиця щиро не розуміє, як можна критикувати когось через розмір ноги або інші зовнішні дані, які даються нам від природи, а також порадила всім позбавлятися від нав'язаних комплексів і думок.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Нещодавно в сторіс підняла тему розміру ноги і, судячи з відгуків, просто відкрила «ящик Пандори».

Виявляється, ще залишилися люди, які соромиться свого розміру ноги.. і чому?

Тому що хтось з боку вважає, що цей розмір неправильний. Шеймінг за розміром ноги ☺️

Яяяяяк? Як можна критикувати розмір ноги, якщо це даність певного тіла?

Якщо це те, що людина не може змінити - ні збільшити, ні зменшити! Ми народжуємося з певним набором даних. Це наші дані) Подобаються вони комусь чи ні.

Природа створює нас з тими параметрами і розмірами, з якими нашому тілу буде легше адаптуватися до життя.

Тому пора позбавлятися від нав'язаних комплексів.

І нав'язаних думок."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з донькою Сонею.