Відома американська модель плюс-сайз Джоджо Бейбі, яку прозвали другою Кардашьян за її пишні форми, обожнює виставляти в Instagram відверті і пікантні кадри.

На офіційному фан-акаунті Джоджо в Instagram з'явилося пікантне селфі в дзеркалі - знаменитість показала, яке вбрання вибрала для веселого п'ятничного вечора.

Так, красуня приміряла облягаюче міні-плаття чорного кольору з глибоким декольте і довгим рукавом, доповнивши образ невеликим блискучим клатчем. Дівчина розпустила розкішне світле волосся і доповнила образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах.

Зірка не упустила можливості продемонструвати пишні груди, які зовсім не збиралися приховувати від чужих поглядів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Варто відзначити, що хоч сама модель народилася в Кентукі і зараз проживає в Лос-Анджелесі, вона все ж має азіатське походження. Мама зірки родом з Лаосу, завдяки чому у дівчини така екзотична зовнішність.

Джоджо - це псевдонім дівчини, а ось її справжнє ім'я невідоме. Знаменитість всіляко заперечує, що вдавалася до послуг пластичних хірургів і не раз запевняла, що пишними формами її нагородили природа і наполеглива робота у фітнес-клубі.

Модельну кар'єру Бейбі почала ще в 2010 році, майже одразу ж ставши амбассадором багатьох брендів спортивного харчування, в тому числі Protein World. Дівчина зазначає, що не сильно любить худорлявість, їй подобаються саме пишні і пружні форми, а до свого ідеалу Джоджо йшла досить довгий час.

Нагадаємо, Джоджо Бейбі не посоромилася блиснути формами в трусиках-стрінгах

Як повідомляв Знай.uа, Джоджо Бейбі перетворилася на золоту рибку в блискучому бікіні

Також Знай.uа писав, що Джоджо Бейбі похвалилася пружною попою в "невидимих" шортиках