Відома російська прима-балерина, любителька примоститися на різних поверхнях зі шпагатом Анастасія Волочкова продовжує радіти перемогам. Нещодавно балерина заявила, що виграла суд, а вже сьогодні вона розповідає про новий дорогий смартфон, букет троянд і володіння елітним авто класу люкс.

Про це стало відомо завдяки новому відео IGTV Анастасії Волочкової в мережі Instagram.

Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram
Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram

"Мої дорогі. Всім тим, хто переймаэться стосовно мого перлового майбаха, подарованого мені, можу сказати одне. Я вчора була в прокуратурі і з моїм адвокатом Євгеном Корчаго @korchago ми отримали документи, що свідчать про проведену перевірку і доведені незаконні дії керівництва Великого театру по відношенню до мене і держави.

Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram
Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Причому представники юридичного відділу це визнали в прокуратурі @mosproc.ru Але я в подиві від іншого. Яка різниця, на якому автомобілі я приїхала в Прокуратуру?! Я приїхала на машині Міні Купер мого директора Світлани Герасимової. Вона люб'язно погодилася мене довезти. Через нездужання мого водія.

Так я і на метро б приїхала заради відстоювання правди. Всім недоброзичливцям можу сказати. Переживіть мій успіх і достаток. Я це заслужила і заробила. Проте. На відміну від багатьох зірок... У мене відсутні "понти для приїжджих". І я залишаюся людиною. Чого і Вам бажаю, дорогі.", - написала Анастасія Волочкова.

Є ще новини, нещодавно Волочкова розповіла, що їй зробили дорогий подарунок. Шанувальник подарував зірці білий IPhone 12 Pro Max від Apple з найбільшою пам'яттю. Анастасія опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram відео з розпакуванням смартфона, а також подякувала новому другові за сюрприз.

Раніше повідомляли, Анастасія Волочкова поміряла, скільки її шпагатів поміститися в басейн: села і "приклеїлася".

Як повідомляв Знай.uа, "Лакшері-поїзд" Київ-Одеса від Укрзалізниці змучив пасажирів: фітнес і стрибки, як у Волочкової.

Знай.uа писав, Анастасія Волочкова протягнула жахливі ноги після відпочинку: "Як з концтабору".