Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк має чимало прихильників, тому вона досить активно ділиться з ними цікавими моментами з життя чи просто новими світлинами у своєму Instagram, де за нею стежать понад 3.7 мільйона осіб.

Нещодавно зірка вирушила на курорт Європи - Мадейра (Португалія). Там телеведуча весело проводить спекотні літні дні та насолоджується неймовірними видами.

Леся Нікітюк, фото з instagram
Леся Нікітюк, фото з instagram

Леся Нікітюк вирушила на оглядовий майданчик, де відкривається неймовірний краєвид на гори. Проте зірка не врахувала, що там може бути дещо прохолодно, тому вдяглася надто легко. Нікітюк одягла легку мінісукню чорного кольору, яка розвівалася через сильний вітер.

Однак, Леся Нікітюк вирішила пожартувати з цією ситуації, тому сфотографувалася на оглядовому майданчику, демонструючи, що вона помітно змерзла.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну
Показати ще

Леся Нікітюк, фото з instagram
Леся Нікітюк, фото з instagram

"Це взагалі-то спеціальне горне плаття для походів", - іронічно підмітила у своїй stories Леся Нікітюк.

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк у екстремальному міні зібралася в похід: шукає нареченого навіть в горах

Нагадаємо, що Леся Нікітюк заговорила про роман з Сергієм Притулою: "І до ворожки не ходи..."

Як писав Знай.ua, Леся Нікітюк похвалилася своєю фігурою, сидячи на гіроскутері посеред води: "Речі дорожчають від одного дотику".