Аркадіо дель Валле, instagram.com/_adydelvalle
Аркадіо дель Валле, instagram.com/_adydelvalle

180-кілограмовий красунчик з жіночими грудьми послав комплекси до біса: прийміть і полюбіть

Аркадіо дель Валле опублікував нову фотографію і поділився філософськими роздумами. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі. Модель з Бостона, яка знаходиться в США, важить більше 180 кілограмів і не збирається скидати вагу. Адже саме повнота зробила його знаменитим.

Арсен Мірзоян, фото з Instagram
Арсен Мірзоян, фото з Instagram

Арсен Мірзоян запросив на вечерю блондинку, і це не Тоня Матвієнко

Популярні новини зараз
Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Артист поділився коротким роликом в Insta Stories зі зйомок фільму на шикарній локації. У кадрі Арсен показав акторську хлопавку з нумерацією епізоду, а також симпатичну блондинку, ім'я якої ще невідомо, за обіднім столом, яка відразу вжилася в роль після команди режисера, і без цензури голосно залаялася: "Су*а".

повінь, скріншот з відео
повінь, скріншот з відео

Будинки змило водою, люди налякані і у сльозах: Туреччину затопило після жахливих пожеж

Після сильних лісових пожеж Туреччину наздогнала ще одна стізхія, тут пішли зливи. Нова хвиля дощів накрила Чорноморський регіон на півночі Туреччини - у кількох населених пунктах повені та зсуви. Через зсуви обвалилися кілька будинків, вода забирала автомобілі місцевих жителів.

Оплата комуналки, скріншот: YouTube
Оплата комуналки, скріншот: YouTube

Українці задихаються з комунальною петлею на шиї: 66 мільярдів боргу за платіжками

Незважаючи на те, що заборгованість населення по оплаті ЖКГ, борг населення досить великий і становить 66,3 мільярда гривень. За перше півріччя 2021 року ціни на тарифи та ряд товарів і послуг першої необхідності в Україні зросли на 6,4%. На це увагу українців звернули фахівці, припустивши що якщо порівняти ціни 2020 і 2021 років, то можна зробити висновки, що інфляція досягла 9,5%.

Володимир Дантес, скріншот: Youtube
Володимир Дантес, скріншот: Youtube

Володимир Дантес заговорив про важкі пологи, хоча Надя Дорофєєва не народжувала

Дантес розповів, що підготував для шанувальників новий проєкт, який називається "Standup 380". На підготовку цього проєкту пішло понад півтора року і вже незабаром українці зможуть побачити його. Також Володимир Дантес опублікував фото разом з величезною командою, яка працювала над створенням цього шоу і щиро подякував їм.