Зовсім скоро на телеканалі "1+1" стартує новий сезон вже культового шоу "Танці з зірками", де українці будуть спостерігати за хореографією зірок шоу-бізнесу на паркеті і вболівати за своїх улюбленців.

Так, 11 серпня стало відомо, хто став восьмим учасником проекту - #танціззіркаміchallenge від співака Дмитра Кадная прийняла виконавиця Євгенія Власова, яка вирішила повернутися на сцену після тривалої перерви.

Так, артистка повідомила про рішення досить креативно, знявши кумедний ролик, де нібито перечепилася об бальні туфлі. Естафету зірка передала далі - спортсменці та олімпійській чемпіонці з фехтування Ользі Харлан.

"Я приймаю #танціззіркамиchallenge та передаю виклик @olgakharlan!🙌🏼❤️

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Побачимося на паркеті!#танціззірками"

Варто відзначити, що учасниками "Танців з зірками" вже стали: співачка Джамала, вокаліст групи "ТНМК" Олег Михайлюта, солістка групи "KAZKA" Олександра Зарицька, актор і чемпіон України зі стриптизу Олексій Суровцев, акторка "Жіночого кварталу" Анастасія Оруджова, гуморист Іван Люленов, актор Костянтин Войтенко, співак Дмитро Каднай.