Блогерка і дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка вже більше двох років бореться з онкологією, Анна вирішила більше дізнатися про своїх підписників.

У своєму Instagram, де за життям дівчини стежать 200 тисяч осіб вона часто ділитися новими фото або ж просто цікавими моментами з життя.
На цей раз дівчина опублікувала кілька фото в чорному шкіряному плащі. При цьому Заворотнюк вирішила більше дізнатися про своїх шанувальників, тому поцікавилася, який у кого колір очей.

Анна Заворотнюк, фото з instagram
Анна Заворотнюк, фото з instagram

"Якого кольору ваші очі? 🤎 💚 💙 ", — запитала у підписників Анна Заворотнюк.

Користувачі мережі відразу ж почали залишати коментарі для дівчини, при цьому деякі відзначили, що у них з'явилося, відчуття, що Анна збирає якусь інформацію.

"Чорні. Складається враження, що Ви, Анна, збираєте якусь інформацію?! Книгу пишите? Або, якусь доповідь, про когось, чимось?!", "Анна, ви така красива ! Я прям не можу😍 😍 💔", " карі😺 💕", "зелені😍 🙈", "копія мама😍", "Агент під прикриттям" — такі коментарі залишили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше Дочка Анастасії Заворотнюк приміряла білу сукню: "завидна наречена"

Як повідомляє портал Знай.ua "Ганяти курей і валятися на грубці": Анна Заворотнюк заговорила про сільську романтику, ось як треба відпочивати

Також Знай.ua писав, що Дочка онкохворої Заворотнюк терміново їде до Криму: "дуже мені допоможете"