Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

А нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов, зробив коханій несподіваний подарунок і купив квитки в Нью-Йорк, США, де Регіна не бувала навіть в рамках шоу "Орел і Решка".

Зірки відвідали безліч туристичних визначних пам'яток: музеїв, кафе і ресторанів, і навіть мигцем побачили частину зйомок фільму "Секс у великому місті".

У тому числі кохані побували на культовій Нью-Йоркській фондовій біржі на Уолл-Стріт, але не просто так. Влад зізнався, що всерйоз зайнявся фінансами, світом інвестицій і фондовим ринком, багато вчиться і розвивається в цій сфері.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

"Дорогі підписники.

Ви, впевнений, вже здогадалися, що в моєму професійному житті відбулися деякі зміни)))

багато хто вже знає які, багато хто здогадується ... інші-дивуються.

Я сильно і серйозно зайнявся фінансами, світом інвестицій і фондовим ринком. Останній рік я багато вчуся, інвестую і розвиваюся.

Мене сильно зацікавила тема фінансової грамотності моєї сім'ї, моїх близьких і друзів. А потім я зрозумів, що це неймовірно цікавий і захоплюючий шлях.

Я з радістю ділюся ним з вами, в надії, що серед вас є ті, кому це теж цікаво..."

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася