Відома українська співачка, екссолістка групи "НеАнгели" Вікторія Сміюха поділилася з фоловерами в Instagram новеньким постом.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок в сонячну Албанію, виставляючи безліч яскравих фото і відео з літніх канікул.

Так, артистка приміряла чорно-біле міні-бікіні і світлу сорочку, влаштувавши гарячі танці на моторному човні. Зірка насолоджувалася красою грота, демонструючи струнку фігуру, над якою наполегливо працює завдяки тренуванням.

Виконавиця зізналася, що коли почула пісню, вирішила трохи поностальгувати, в особливим трепетом згадуючи перші дискотеки, симпатії, валентинки.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Пам'ятаєте, скільки енергії в нас було в дитинстві?😛

Я не можу поскаржитися на її рівень і зараз, але тоді мені здавалося, що всередині бушує маленький атомний реактор‼️🆘

І як тільки я почула цю пісню, мене ніби відкинуло на 25 років тому, до часу, коли у кожного була улюблена «Маріванна», яка прощала пустощі і міцно асоціюється і сьогодні з дитинством.

Згадуються перші дискотеки? А "валентинки"? А хлопчик чи дівчинка, при появі яких охоплювала паніка і шкіра перетворювалася на окріп?..."