Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram і часто радує багатотисячну армію шанувальників свіжими фото і відео з особистого і творчого життя.

Як відомо, зовсім недавно виник скандал навколо Олени через зйомки рекламного ролика з її участю для компанії Red Bull, під час дріфту на автомобілях в центрі Києва сильно постраждала Софійська площа. Чорні смуги від коліс покривали всю бруківку, які і викликали хвилі хейта в бік Олени.

Софійська площа, facebook.com/mvs.gov.ua
Софійська площа, facebook.com/mvs.gov.ua

Артистка пізніше заявила, що її запевняли в тому, що компанія діяла на законних підставах і вона ні в чому не винна, але все ж спробувала виправити скоєне і відправилася з командою відмивати площу.

Alyona Alyona відмиває Софійську площу, кадр з відео
Alyona Alyona відмиває Софійську площу, кадр з відео

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Користувачі соцмережі стали активно фотошопити знімки з прибирання і створювати забавні меми, які артистка з радістю опублікувала в своїх Insta Stories.

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona після генеральної "чистки" Софійської площі розповіла про цькування: "Прибереш за собою"

Нагадаємо, що Alyona Alyona зізналася, що її бісить найбільше: "Ви ж не ка*аете повз унітаз"

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona показала, як автомобілі спотворюють Софіївську площу: сиділа і спостерігала

Також портал Знай.uа писав, що Alyona Alyona "покаялася" після скандального дріфту на Софіївській площі: "Розплакалася"