Українська акторка і телеведуча, щаслива дружина і мама Ольга Сумська любить радувати свою значну армію шанувальників різними постами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 719 тисяч чоловік.

Як відомо, з 2019 року Ольга є телеведучою кулінарного українського шоу "Смак дня", яке виходить у форматі коротких сюжетів на каналі "Київ". Ольга ділиться з телеглядачами рецептами смачних страв, які не займають багато часу для приготування і розповідає скільки коштують продукти для них, і як після ситного обіду позбутися калорій.

Народна артистка часто розміщує фото і відео своєї акторської діяльності, демонструючи сценічні образи і закулісся різних зйомок, і цього разу Оля показала в Insta Stories, який кулінарний шедевр вона змогла створити в новому випуску і на кухні шоу "Смак дня", а також, дала докладний рецепт смачного сніданку.

"Друзі, лаваш з омлетом, сиром, помідорами черрі, болгарським перцем і зеленню на сніданок. Виглядає як піца, але це лаваш", - розповіла Оля.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська підкорює чоловічі серця "новими" блакитними очима: Роксолана назавжди

Нагадаємо, що Ольга Сумська показала головний "козир" жінки: потрібно ширше відкривати рот

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська змінила образ, "відмовилася" від довгого волосся і карих очей: "Дуже екстравагантно"

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська змусила молодого красеня танцювати навколо себе: Роксолана і в 50