Відома українська співачка Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників знімками з особистого і творчого життя в Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Як відомо, зараз Настя насолоджується сімейною подорожжю в компанії чоловіка, своєї мами і свекрухи. Зоряна сім'я вирушила в сонячну Хорватію, до узбережжя Адріатичного моря. Подружжя активно діляться знімками з відпустки, занурюючи шанувальників в культуру і пейзажі східноєвропейської країни.

Цього разу співачка розмістила шикарні кадри в Instagram, які випромінюють максимальне щастя співачки, але в підписі до фото вона повідомила досить сумну для неї, але радісну для шанувальників новину про те, що їх сімейна відпустка добігає кінця, і пора повертатися до роботи. Настя анонсувала дати своїх концертів в українських містах.

"Друзі мої! ❤️ відпустка та наповнення підходить до завершення. І зовсім скоро ми з вами проведемо незабутній кінець серпня і зустрінемося на моїх концертах", - написала Настя.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Користувачі соцмережі заявили, що з нетерпінням чекають виступів артистки і зазначили її красиві фото.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських потрапила під "обстріл" через фігуру, за яку так довго боролася: "Вже б до вух труси натягнула"

Нагадаємо, що Настя Каменських зробила Потапу приємно на заздрість чоловікам - аж очі закрив: "Люби мене, люби"

Як повідомляв Знай.uа, Потап розкрив всі карти на відпочинку з Настею Каменських: "Дірка велика"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських показала, як тринькає сімейні гроші без Потапа: "Починаємо"