Популярна українська співачка і радіоведуча Оля Цибульська поділилася з багатотисячною армією шанувальників Insta Stories з походу на шопінг в торговий центр.

Цього разу 35-річна артистка розмістила в Insta Stories новину про те, що вона вирішила відправитися в магазин за плавками своєму синові Нестору, а в підсумку вийшла з величезним пакетом речей. Також, Оля поділилася, що зовсім скоро у них відбудеться сімейна фотосесія, саме з цієї нагоди співачка вирушила за покупкою нових образів для Нестора, і відверто зізналася, що її синові важко догодити в стилі одягу.

"Зайшла за білизною, вийшла з пакетом одягу", - написала Оля.

Оля Цибульська, скріншот з Insta Stories

Раніше артистка засмучено розповідати про те, що її 6-річний син Нестор, якого вона народила в 2015 році від чоловіка, що уникає публічності, швидко виростає зі своїх дитячих речей і його буквально нема в що одягнути, тому Олі доводиться часто купувати йому нові речі і оновлювати гардероб.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла, як "заслужити" любов: "Постійна жага болю"

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Оля Цибульська захопила мудрими словами про сина: так виховують справжніх чоловіків.

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська відпустила "відлюдного" чоловіка з багаторічного повідка: "Гуляє без датчика геолокації"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська показала, як пробилася в шоу-бізнес "через ліжко"