Суперечка між українцем і поляком, кадр з відео
Суперечка між українцем і поляком, кадр з відео

Оскаженілий поляк накинувся на українців через мову, слухати гидко: "О ку*во!"

Суперечка через мову виникла у громадському транспорті між українцем і поляком. Останньому начебто не сподобалася українська мова, якою розмовляли між собою хлопець та дівчина. На опублікованому відео видно, що двоє чоловіків активно сперечаються і навіть кличуть один одного вийти на вулицю, щоб "вияснити стосунки".
Влад Яма, фото: Instagram
Влад Яма, фото: Instagram


Влад Яма розкритикував відпочинок в Одесі: не допомогла навіть "тюлечка"

Танцюрист Влад Яма опинився в Одесі, скупнувся в морі і знайшов невеликий мінус в порівнянні з Грецією. Він відмітив, що водичка прозора, лише на відміну від Греції тут нишком фотографують.



9-річна донька Олі Полякової Аліса зачарувала натуральною красою: "Посміхайся частіше"
Нещодавно на сторінці Аліси з'явилося перше за довгий час фото, зроблене зірковою мамою - дівчинка вражала натуральною красою на портретному кадрі, розпустивши довге світле волосся. Фолловери почали коментувати публікацію, засипаючи Алісу компліментами.

Максим Несміянов, кадр з відео
Максим Несміянов, кадр з відео


Популярний супермаркет підсунув українцям "померлі" торти і масло: "Погрожували розправою"
Експерт із захисту прав споживачів Максим Несміянов перевірив якість продукції торгової мережі "МегаМаркет". У результаті команда фахівця була неприємно здивована. У підсумку фахівець знайшов у магазині багато неякісного товару.

Оля Цибульська, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Оля Цибульська після поцілунків з Козловським зробила те, чим часто грішать жінки: навіть не соромно