Донька популярної української співачки і акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі.

Нещодавно 16-річна знаменитість виставила кадр з містичної фотосесії серед дерев, позуючи в досить незвичайному образі разом з хлопцем.

Так, юна артистка приміряла чорну сукню-корсет і білосніжну сорочку, доповнивши вбрання макіяжем в темних тонах з намальованим хрестом на лобі.

Зірка і її друг з оголеним торсом лежали на траві, а сама Полякова-молодша нібито злизувала кров хлопця з його шиї. Варто відзначити, що раніше Маша вже публікувала кадри з цієї серії - тоді дівчина тримала обранця на колінах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Продовжуємо серію цих фоток"

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки сильно розділилися:" Фу гидота", " Маша,Ви зі своєю мамою готові трупи жерти,аби піаритися.", "гірше вже не буде", "Страхіття. 🤮 ", "А мені подобається, фото з історією, інтригуюче👏", "дивні нахили у ДІВЧИНИ, недобре починає.....НІЧОГО ХОРОШОГО З ЦЬОГО НЕ ВИЙДЕ.", "Ви схожі на Едварда і Беллу.".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.