Відома українська співачка Jerry Heil знялася в youtube-шоу відомого хореографа Олександра Лещенка, яке називається "Академія Т".
В "Академію Т" приходять зіркові гості вже з певним рівнем навичок, це техніка виконання, витривалість, координація, унікальність, енергія. Кожному навику спочатку дається 50 очок сили, які під час участі будуть то знижуватися, то підніматися в залежності від здібностей гостя.
Гість повинен витягнути картку, щоб зрозуміти який стиль танцю, сьогодні виконуватиме разом з хореографом. Jerry Heil зізналася, що у своєму житті практично не танцювала, адже всю себе присвятила музиці.

  Jerry Heil, скріншот з відео
  Jerry Heil, скріншот з відео

Jerry Heil попався стиль танцю афро-джаз. Після цього Олександр Лещенко приступив до навчання співачки. І через деякий час вони станцювали афро-джаз під пісню Jerry Heil "Пласка".
Також Jerry Heil розповіла про свої плани на майбутні, як вона збирається розвиватися в творчому плані, і чи буде вона змінювати напрямок музики.

" Мені подобається експериментувати. Мені здається, що я знайшла свою нішу, це такий побутовий-поп. Мені в ньому супер комфортно", - розповіла вона.

  Jerry Heil, скріншот з відео
  Jerry Heil, скріншот з відео

Також дівчина зізналася, що хоче ще писати і симфонічну музику. Саме для цього вона вступатиме до американського вузу.
Також Jerry Heil розповіла про свої медитацї. Вона зізналася, що робить це регулярно для того, щоб позбавиться від стресу.

"Я дуже часто ловлю так натхнення. Пісні так часто пишуться. Деякі з пісень, які вийдуть скоро написані в такому стан", - розповіла співачка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадавши, "Знай.uа" писав, Jerry Heil "вискочила заміж" прямо в басейні: "батьки в шоці"

Як повідомляв портал "Знай.uа" , "Груди топ": Jerry Heil роздяглася в мусульманській країні заради відвертих фото. Jerry Heil показала на що здатна на березі Перської затоки

Також, у Jerry Heil несподівано з'явилася дитина: "ви навіть не уявляєте". Співачка Jerry Heil показала несподіване відео