Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з понад 2 мільйонів фоловерів.

Так, артистка вирушила на відпочинок з чоловіком, продюсером і репером Потапом, вибравши для довгоочікуваних канікул сонячну Хорватію. В один із спекотних днів зірка влаштувала запальні танці на пляжі, примірявши лише міні-бікіні білого кольору.

Виконавиця ритмічно рухалася під власний хіт "Красное вино", який вже встиг стати хітом цього літа. Водночас Каменських забавно провела рукою по обличчю Потапа і злегка прикрила йому рот.

@nkofficial

Ничего не говори #ятанцуютысмотри @potapreal

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
♬ Я танцую ты смотри - NK

"Нічого не кажи #ятанцуютисмотри @potapreal"

Раніше Настя Каменських і Потап зізнавалися, що дозволили собі максимально розслабитися на відпочинку - співачка пила вино, багато сміялася і не думала про зайві кіло, насолоджуючись життям. Олексій же вперше за довгий час відростив сиву бороду.