Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно виконавиця демонструвала, заради кого "збігала" від чоловіка Олексія Потапенка в Букавель — заради концерту.

Потап, instagram.com/realpotap/
Потап, instagram.com/realpotap/

А зараз Потап, який дуже багато знімків виставляє у себе на акаунті, показав себе, ймовірно, в образі Шурика. Це герой ряду популярних радянських комедій.
Студента або інженера у фільмах Леоніда Гайдая грав нині покійний Олександр Дем'яненко.

"Андрій Петрович дав мені шанс, я ось виправдовую! @ligasmeha #ліга", - пише Потап у публікації.

Потап, instagram.com/realpotap
Потап, instagram.com/realpotap

"Хто не працює - той їсть😂🙈🤙", "Який образ, Боже!)", "Я спочатку не впізнав😄👍", "Ой, як схожий🔥🔥🔥", "Шурик розгойдався💪💪💪😂😂😂😍", "Можливо, навіть переплюніть образ бабусі, яка діставала з пакетика мобілку😂", "Ого! Я подумала Шурик, а потім розгледіла, що Потап😆", "Помедленей, я записую!!!)🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, задоволений Потап опинився на дивані у Наді Дорофєєвої: про Насті Каменських і не згадали

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських вразила різким перетворенням далеко від Потапа: лише прозоре плаття

Також Знай.ua писав, Настя Каменських покрасувалася засмаглими сідницями у вузьких стрингах: "Соковитий"