Відома російська прима-балерина, любителька похизуватися гнучким тілом і широким шпагатом Анастасія Волочкова, яка нещодавно розповіла шанувальникам про нового друга і його коштовні подарунки, повідомила, що у неї незабаром буде велика презентація кліпу і альбому.

Відомо, що збірка музичних композицій отримала назву "Всесвіт". Також Анастасія радує шанувальників своєю фізичною формою, що можна побачити на опублікованих фото. І це дуже дивно, адже нещодавно їй пошарпали нервову систему судові розгляди з Великим Театром.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Волочкової в мережі Instagram.

Публікація Анастасії Волочкової, фото: Instagram
Публікація Анастасії Волочкової, фото: Instagram

"Сьогодні дісталася улюбленого балетного залу після відпочинку. Перші заняття після моря часто не легкі. Але моє тіло у формі і важливо було в цьому переконатися. 17-го серпня, у вівторок, відбудеться презентація мого нового кліпу і музичного альбому "Всесвіт".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Представників ЗМІ буду рада бачити. Можна акредитуватися у мого директора Світлани. (тел в шапці профілю). А на моїх дорогих гостей, яких я запросила особисто, дуже чекаю! Афішка на третьому фото. Це на Пушкінській.", - повідомила Анастасія.

Публікація Анастасії Волочкової, фото: Instagram
Публікація Анастасії Волочкової, фото: Instagram

Варто також зазначити, що Анастасія Волочкова в новій публікації показала відразу два знімки, де її можна побачити в облягаючій сукні і на високих підборах. Також у третьому фото яскрава Афіша майбутнього заходу.

Раніше повідомляли, донька онкохворої Заворотнюк вся в чорному зважилася на відчайдушний крок: "Відвоюю тебе у всіх".

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Волочкова похвалилися дорогими подарунками від коханця: майбах, букет троянд і новий iPhone.

Знай.uа писав, Анастасія Волочкова поміряла, скільки її шпагатів поміститися в басейн: села і "приклеїлася".