Народний депутат України Жан Беленюк повідомив, що на нього намагалися напасти в центрі Києва.

Невідомі вигукували расистські гасла на його адресу. Про це олімпійський чемпіон Ігор в Токіо розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook і Instagram, де за його життям стежать понад 120 тисяч осіб. Жан зазначив, що до нього підійшли якісь молодики, які біля Печерська, спробували його спровокувати, називаючи "ч*рною мавпою" і закликаючи "валити в Африку".

Скрін, відео YouTube Беленюк
Скрін, відео YouTube Беленюк

"Слава Богу, до бійки справа не дійшла, тому зі мною все нормально, але... 1. Мені цікаво, чи українець я для своєї держави, які критерії патріотизму існують в ньому?! 2. Наскільки олімпійський чемпіон може себе безпечно почувати в своїй батьківщині і в рідному місті?! 3. І чи нормально в європейській державі чути образливі речі людям, які кладуть життя на її прославлення?!", - запитав Жан Беленюк.

Жан Беленюк, фото: канал "Україна"
Жан Беленюк, фото: канал "Україна"

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Ти народився і виріс в Україні! Ти її прославляєш! Молодець!", "Жан не звертайте уваги! "У сім'ї не без виродка". Ви гордість нашої країни", "Аморальне бидло! Яке є абсолютно в будь-якій державі, дуже шкода", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Жан Беленюк згадав, чого йому коштував гопак після травми на Олімпіаді в Токіо: "Мене вигнали"

Як повідомляв "Знай.ua", Жан Беленюк висловився щодо цькування бронзової призерки Магучих: "Все заради виграшу"

Знай.ua писав, Жан Беленюк після отримання золота на Олімпійських Іграх в Токіо заговорив про свою обраницю: "Дуже хотів"