Відомий український телеведучий «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолій Анатоліч частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 180 тисяч чоловік.

20 липня 2021 року його дружина Юлія народила синочка Ніла. Анатолій був присутній при пологах. Зовсім недавно жінка зізналася, що скучила "за собою", продемонструвавши шикарну фігуру у великому дзеркалі. А зараз Анатолій розповів про зустріч зі своїми студентськими друзями там, де вони тусувалися протягом багатьох років поспіль на початку двохтисячних років.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

"Прилетіти з Києва на два дні, витратити на бензин, в два рази більше, ніж за весь відпочинок, за їжу, і випивку і навіть житло. Тут, в Лазурному нічого не змінюється. Парк радянського періоду. Погано це? Не знаю. Для мене добре, адже я приїхав побачити це і відчути емоції себе молодого і поганого студента", - зізнався Анатолій Анатоліч.

Хоча хтось в Stories і дорікав телеведучого в тому, що те, що відбувається він спеціально знімав на камеру, а сам жив у хорошому номері.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

"А фотозона-то жива!)", "Клас, прям фотографія з дитинства!!😉👍👍", "О, ми там були в цьому році...👏👏👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, дружина Анатолія Анатоліча занудьгувала без вагітного животика, довелося роздягнутися: "Бабуся танцює"

Як повідомляв "Знай.ua", Анатолій Анатоліч після народження сина показав своє господарство: "Зібрали врожай, рахуємо прибуток"

Знай.ua писав, дружина Анатолія Анатоліча Дзига вийшла на роботу ще до першого місяця дитини: "Потрійна мотивація"