Популярна блогерка і фотомодель, донька зірки "Квартал 95" Олени Кравець, Марія Кравець, порадувала своїх численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новим постом.

Цього разу маша Кравець опублікувала нічне фото в сонцезахисних окулярах, малинових навушниках і в чорному худі з білим написом «Reborn» - «відродження».

Цим же словом вона підписала знімок. Найбільше Маша Кравець схожа на цих знімках на популярну американську співачку Біллі Айліш, яка теж вибирає для себе мішкуваті вбрання, за якими ховає струнку фігуру.

"Реборн", - написала вона під фотографією. На другому знімку з цієї серії, який вийшов розмитим, поруч з нею якийсь молодий чоловік.

Скрін, Instagram Маша Кравець
Скрін, Instagram Маша Кравець

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Скрін, Instagram Маша Кравець
Скрін, Instagram Маша Кравець

"Ух, не впізнала тебе тут, Машочек!", "Повний swag», "Салат страшний взагалі", - пишуть в коментарях шанувальники.

"Коли чекати альбом?",- запитує знайомий дочки Олени Кравець.

"Для тебе можу живцем позачергово", - пообіцяла вона, відповідаючи на питання.

Нагадавши, дочка Олени Кравець підловила батьків в інтимний момент: як молодята. Дочка Олени Кравець показала зіркову маму з несподіваного боку

Як повідомляв портал "Знай.uа" Олена Кравець з кварталу змінила не тільки стрижку, а й професію: "буду приходити в гості". Олена Кравець похвалилася новим образом

Також "Знай.uа" писав, дочка зірки " Кварталу 95 "Олени Кравець пішла з дому рано вранці:" що за...". Маша Кравець опинилася на одній зі станцій метро рано вранці. Марія виставила кілька фотографій, зроблених рано-рано вранці, в українській столиці.