Нова дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, Христина не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 100 тисяч осіб.

Жінка не соромиться викладати різні гарячі знімки, демонструючи стрункість своєї фігури. І зараз вона закинула ніжки на валізу, будучи в коротеньких шортах перед столом. Христина вирішила поговорити про святкування відпустки перед подорожжю.

Володимир Остапчук з дружиною, скріншот: Instagram
Володимир Остапчук з дружиною, скріншот: Instagram

Для цього у неї в холодильнику є кілька напоїв-сидр з приємними трав'яними нотками і апельсиновим смаком, і напій зі смаком вина для ідеального вечора.

"План дій: ✅дістаю келихи, Вова на підході додому. ✅Кидаю кілька кубиків льоду, люблю холодніше. ✅Нарізаю апельсин, додам одну / дві часточки і.. випиваю сидр під улюблену музику. "А зібрати валізу" запитаєте ви? Та нікуди він не дінеться, а після смачного сидру його я зберу, однозначно, швидше і веселіше!😂", - зізналася жінка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Володимир Остапчук та Христина Горняк, фото: Instagram
Володимир Остапчук та Христина Горняк, фото: Instagram

"Перш ніж поїхати у відпустку треба на нього заробити рекламою", " хто любить підбухувати< тому по-моєму все одно, що пити, хоч сьогодні, хоч просеко🤣", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Нова дружина Володимира Остапчука перетворила ведучого на скромну гейшу: "І як таку не любити?"

Як повідомляв "Знай.ua", нова дружина Володимира Остапчука ошелешила несподіваним зізнанням: "Чекаємо поповнення..."

Знай.ua писав, дружина Володимира Остапчука показала, які повідомлення отримує від колишньої чоловіка: "Жили з повією"