Популярна українська співачка Аліна Гросу продовжує радувати шанувальників кадрами із зіркового життя. Цього разу Аліна опублікувала яскравий знімок з курорту. Зірка прилягла на надувному, продемонструвавши підтягнуту фігуру.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Аліни Гросу в мережі Instagram.

Публікація Аліни Гросу, скріншот: Instagram
Публікація Аліни Гросу, скріншот: Instagram

На жаль, співачка жодним чином не підписала знімки, проте залишила кілька смайликів у вигляді морської хвилі і сердечка. На фотографіях співачка позує в чорно-фіолетовому купальнику в паєтках, який підкреслює її струнку талію і пишний бюст.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Зірка також одягла сонцезахисні окуляри і розпустила довге кучеряве волосся.

Варто також нагадати нашим читачам, що Аліна Гросу зараз відпочиває зі своїм коханим, актором Романом Полянським, і рідними в Одесі. Артистка, актор Роман Полянський, її батьки і брат вирушили на екскурсію одеськими катакомбами. Про це вона повідомила на сторінці в Instagram, оприлюднивши фотографії.

Раніше повідомляли, "Пом'ята" Аліна Гросу не змогла стримати радості в Одесі: "Чекаю наступної".

Як повідомляв Знай.uа, кучерява Аліна Гросу зачарувала розкішними формами біля басейну: "Яка дама".

Знай.uа писав, Аліна Гросу забула про скромність в прозорій сукні: "Куди поділася мила Бджілка".