У мережі набирає популярність доволі тривожне відео, на якому відображено кадри справжнього жаху. Таких сцен не було навіть у творах "Короля жахів" Стівена Кінга. Справа в тому, що шматок риби в мікрохвильовці несподівано почав трястися і битися об гриль, як живий.

Моторошний момент, коли під час приготування в духовці філе риби починає підстрибувати вгору і вниз, нагадує кадри з фільму "Екзорцист".

Ролик було опубліковано на платформі Reddit.

Цей 35-секундний кліп починається з того, що жінка відкриває духовку, в якій філе раптом починає сіпатися, ніби намагається вистрибнути. Протягом приготування риба не припиняє смикатися, що створює моторошне враження, ніби вона ожила.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Користувачі соцмереж намагалися пояснити таку дивну "поведінку" мертвої риби тим, що її нервові закінчення на хребті продовжують посилати електричні імпульси до м'язів, що викликає такі стрибки.

Як стверджують експерти IFLScience.com, дійсно, незважаючи на те, що мозок і серце риби вже не функціонують, її клітини все ще реагують на подразники — зокрема, на сіль. Тому мертва риба буде продовжувати рухатися, поки не витратить всі свої запаси енергії. Однак, це не означає, що риба жива або відчуває біль.

Раніше повідомляли, надів нашийник і посадив в клітку: маніяк півроку тримав 14-річну дівчинку в справжньому пеклі, бідолаха знайшла сили все розповісти.

Як повідомляв Знай.uа, на Харківському водосховищі знайшли купу мертвої риби: гниє і забирає течією.

Знай.uа писав, двори львів'ян "окупували" довгошиї гості: "Привіт, красені".