У суботу, 15 серпня, в Туреччині розбився пожежний літак. Про це повідомляє портал Українська правда.

Йдеться про літак БЕ-200, який орендувала Туреччина У Росії для того, щоб гасити лісові пожежі. На його борту перебувало п'ять військовослужбовців і три представників Туреччини. Вони всі загинули. У суботу літак задіяли для гасіння локальної пожежі в лісовому масиві.

Літак "Повітряного патруля"
Літак "Повітряного патруля"

Спочатку повітряне судно перестало виходити на зв'язок. Потім на місце події направили пошуково-рятувальну групу, яка зафіксувала падіння літального засобу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Зазначимо, що 28 липня 2021 року аномально високі температури повітря спровокували і поширили вогонь у південних регіонах Туреччини, там де розташовуються неймовірно популярні для українців туристичні об'єкти — це стосується провінцій Анталья, Мерсін, Адана і Мугла.

Боротьба зі стихією тривала кілька тижнів і зараз турецька влада відрапортувала про те, що майже всі загоряння були загашені.

Раніше повідомляли, не встиг набрати висоту: літак розбився під час зльоту, є загиблі і поранені.

Як повідомляв Знай.uа, у Дніпрі з маршрутки полилася кипляча Річка, пасажири вибігають з криками: і це за 14 грн. Неймовірна подія шокувала місцевих жителів.

Знай.uа писав, постраждало 8 підлітків: у Франківську різкий запах газу підняв переляканих жителів.