Тіна Кароль, популярна українська співачка, презентує власний проект "Молода кров". Вона також розповіла про те, як створювався цей проект.

Реліз альбому дуетів Тіни Кароль і маловідомих, але перспективних українських виконавців «Молода кров» відбудеться 20 серпня.

«До 30-річчя Незалежності України хочеться спробувати каталог українських пісень сучасних. Я вірю в пісні. Я знаю, що вони стануть улюбленими, відомими, і не пройде цей проект непоміченим. Цей проект про акцент «А що завтра?»",- вважає Тіна.

До альбому увійшли дуети Тіни Кароль українською мовою з артистами нової формації: Wellboy, Ivan NAVI, KAZKA, NIKITA LOMAKIN, LATEXFAUNA, САМНАСАМ і Alina Pash.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Давно цей проект був у Тіни, і я тоді ще зрозумів, що Тіна, як завжди, опинилася на крок попереду. Вона мені каже: "Микита, будеш невірним? Зрадником, в сенсі", і скинула мені демо пісні", - розповів співак Микита Ломакін.

"Не було підбору, кастингу. Просто, ось чиї б голоси звучали в цих піснях, тим я б запропонувала ... деякі були несподіваними для мене, для подачі. Я скрізь намагалася підлаштуватися під артиста», - зізнається Кароль.

Нагадаємо, що Тіна Кароль заспівала разом із Зарицькою з Kazka: Катерина Осадча згуртувала на одній сцені несподівані дуети

Як повідомляв Знай.иа, Джамала і Tayanna заспівали в дуеті і розповіли про співпрацю: "не можна їй наказувати"

Також портал Знай.иа писав, що у Києві після 30 років перерви виступить група "Кіно" в оригінальному складі: "Цой-живий"