Популярна українська співачка Аліна Гросу частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 460 тисяч чоловік.

Дівчина продовжує відпочивати в Одесі, викладаючи звідти безліч знімків в купальнику, демонструючи підтягнуту фігуру і пишні форми. Зараз виконавиця виклала кілька матеріалів, на яких присутній навіть Роман Полянським. Аліна Гросу осідлала єдинорога прямо в море і побажала українцям побільше приємних вражень в останні пару тижнів літа.

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

"морського єдинорога вам в стрічку🦄 і побільше приємних вражень на решту 15 днів літа откро відкрию вам таємницю, я то якраз літо не дуже люблю))) і шалено чекаю осінь і похолодання, влітку від спеки хочеться кидатися в перший же-ліпший фонтан на кожному кроці 🤪 а ви тут віддаєте перевагу зиму або літо?", - розповіла Аліна Гросу з питанням у фіналі.

Дівчина розсунула ніжки, щоб обхопити ними шию повітряного єдинорога.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

"Русалочка🌹", "Теж не люблю літо! І теж чекаю осінь! Скорооооооо!", "Весна❤️", "Літо.... однозначно ❤️", "Сучасний єдиноріг😍👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Аліна Гросу вибігла з катакомб заради фото в купальнику: "Русалонька..."

Як повідомляв "Знай.ua", "пом'ята" Аліна Гросу не змогла стримати радості в Одесі: "Чекаю наступної"

Знай.ua писав, кучерява Аліна Гросу зачарувала розкішними формами біля басейну: "Яка дама"